Om Gymhemma.se

Gymhemma.se grundades 2020 med syftet att hjälpa konsumenter att hitta de bästa träningsredskapen på ett och samma ställe. På sidan kan du enkelt hitta produktrecensioner och tips på vad ska tänka på och behöver för att bygga ett hemmagym. Sidan drivs av Evide Group AB som specialiserar sig på att jämföra produkter och tjänster.  

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
Har du en fråga eller synpunkt på förbättringsförslag? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi försöker att svara mellan kl 08:00 – 18:00 måndagar – fredagar.

E-postadress:
kontakt@gymhemma.se

Kontaktformulär:
Det går lika bra att kontakta oss via formuläret nedanför. 

Adress:
Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Villkor

Gymhemma.se säljer inga egna träningsprodukter utan fungerar endast som en jämförelseportal. Det är därför alltid viktigt att kolla återförsäljarens villkor och information då det är den som gäller.

Vi strävar efter att ha så korrekt data som möjligt och uppdaterar kontinuerligt texter men är inte reserverar oss för eventuella fel på hemsidan. Om du hittar några felaktigheter får du gärna hjälpa oss genom att kontakta sidan.

Affiliation

Gymhemma.se deltar i olika sk. affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB, Tradedoubler.com och Adrecord AB företag som hjälper till att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer. Detta är ett sätt för sidan att kunna bedriva sin verksamhet.

Gymhemma.se använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: